gratiela_gavrilescu_ministrul_mediului_despre_codul_silvic

Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a anunțat într-o conferință de presă că statul român se pregătește să recupereze prejudiciul provocat de manevrele efectuate de producătorul Volkswagen. 

„În momentul în care o sa aflăm suma, în data de 7 octombrie când o să primim planul de măsuri, în momentul acela o să calculăm diferența din taxa de timbru, respectiv de la ce s-a plătit la ce trebuia să se plătească. Suma respectivă va fi comunicată și o să întocmim documentele ca să ne îndreptăm asupra producătorului sau reprezentantului de drept al firmei Volkswagen în România. Persoana care a cumpărat o astfel de mașină a fost de bună credință, a plătit o marcă și a dorit să achiziționeze o mașină Euro 5 de aceea nu consider că este normal ca persoana respectivă să fie plătitoare a unei noi taxe de mediu”, a transmis Grațiela Gavrilescu.

De asemenea, ministrul a mai menționat că: „derularea programului Rabla nu va fi afectată pentru că suntem cu 18.000 de tichete electronice vândute. Am prelungit termenul cu o lună, procedura este în derulare. O să vedem în schimb dacă într-adevăr mașinile achiziționate ar putea fi și din gama Volkswagen și au fost cumpărate pe norme Euro 5 iar ele sunt declasificate după planul de măsuri din 7 octombrie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.