Dino_Parc_-_relucalotaphotography_(3)

Cel mai nou parc de dinozauri din întreaga Europa, aflat la o distanță de 200 m de Cetatea Râșnov, Dino Parc, s-a deschis de curând. Are o suprafață de 1,4 ha și găzduiește un număr de 45 de dinozauri. Cel mai mare dinozaur e de 22,4 metri lungime și 20 de metri înălțime, iar cel mai mic de doar 30 de cm.

Pe lângă dinozauri, în parc se mai găsesc căsuțe construite în arbori, în care se vor desfășura activități educative pentru copii cum ar fi desenat, sculptat, pictat, trasee de cățărare, un vulcan care scoate fum, și în același timp, pe o platformă amplasată la baza acestuia, este simulat un cutremur.

Dinozaurii pot fi admirați de pe niște alei pietruite care fac înconjurul parcului.

Găsim aici și un centru de recepție, o clădire multifuncțională cu locuri de joacă, terase, un muzeu în care sunt expuse schelete de dinozauri, un cinematograf unde vor rula filme documentare și filme, și magazine de suveniruri.

Parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi între orele 9:30-20:00, iar prețul unui bilet este de 28 de lei pentru adulți și 22 de lei pentru copii. Gratuitate au doar copiii cu vârsta sub trei ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.