2881de5f-e7fc-42d4-8e89-383535b4da0cDupă o vară colorată și exuberantă din punct de vedere cromatic, modă sezonului de toamnă vine cu o paletă inspirată din nuanțele naturii.

Este momentul să renunțăm la albul care a făcut furori în această vară și la nuanțele electrice de fucsia și turcoaz și să adoptăm nuanțe mai domoale. Toamnă reduce în centrul atenției culori precum grena, inspirat de vinul de Marsala, galbenul șofran, kaki militar, albastrul teal, nuanțe retro-futuriste care sunt valabile, atât în ținutele casual, cât și la nivelul rochiilor de seară.

Specialiștii Bella Sposa te învață ce să alegi pentru a avea o ținută desăvârșită la orice nuntă, botez, petrecere sau gală la care vei participă în așa fel încât să fii la curent cu tendințele modei actuale.

83a92520-afa5-4a02-8199-21ad64c59fda

Votată de Institutul Pantone drept culoarea anului, Marsala abia acum a intrat puternic în tendințe. Nuanța vinului de Sicilia, complimenteaza orice tip de ten și de păr, de la blond la roșcat, saten sau brunet.Misterioasă și curajoasă, acesasta culoare este menită să reaprindă pasiuni și să spargă monotonia cromatică a toamnei, chiar și la evenimentele de ceremonie. Regăsești această culoare în rochii de seară extravagante aflate în showroom-ul Bella Sposa din Bd. Dacia 153-1555 sau pe www.bellasposa.ro.

58a40454-6c73-49d0-97e8-98b9537f90bc

Albastrul-teal este o nuanța sofisticată care ne reamintește de adâncimile mării. Este vie, are forță și este în ton cu sezonul rece. în plus, arată grozav în cazul rochiilor lungi din tul cu point d’ésprit sau cu aplicații strălucitoare, precum paietele, mărgelele și broderia care te vor transformă într-o sirenă modernă.
O nuanța închisă, aparent ternă, dar foarte interesantă în această toamnă este grîul. O asociem cu ceată, cerul înnorat, înainte de furtună și evident cu frigul, dar poate avea un farmec aparte fiind o nuanța ce transmite forță și încredere în șine. Pentru o gală, alege rochii lungi de seară în nuanța gri-plumburiu, pe care o poți accesoriza cu bijuterii masive, argintiu-metalizat.

b9279e3f-4a36-4920-b969-8d42733ab10f

Albastrul închis este noul negru al sezonului rece și este o nuanța pentru care au optat mulți designeri în acest sezon. Este eleganță, bogată, ușor dramatică, dar poate arată spectaculos în cazul rochiilor de seară cu aplicații strălucitoare și bogate. Negrul este culoarea cel mai des asociată cu inteligență și sex-appeal-ul. Este culoarea care nu lipsește din paletă cromatică a oricărei toamne, alături de gri și camel. Negrul va fi mereu la modă, iar toamnă această căpăta un accent nobil în rochiile de seară prin asocierea cu detalii elemente aurii, așa cum vei descoperi în colecția de rcohii de seară Bella Sposa.

c0ace735-32c1-492d-8cdc-f2ae6af52609

O nuanța aparent primăvăratica, rozul pal rămâne în paletă cromatică a toamnei, fiind asociat cu nuanța fondantelor. A fost prezența pe podimul marilor creatori de modă și este prezența și la nivelul rochiilor de seară din voal diafan cu aplicații strălucitoare.
Cu o astfel de paletă cromatică, nu ai cum să dai greș în această toamnă care transmite romantism și o eleganță aparte! Nu te sfii să le adopți în garderobă ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.