mazare1429954055-1432295961

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, a prezentat situația drastică din arestul preventiv și  a ținut să le mulțumească tututor celor care l-au sprijinit în cel mai greu moment din viața lui.

„Am sunat-o pe mama. A rămas fără glas. S-a gândit c-o sun din arest. Cel mai des am vorbit cu mama, cu fraţii, cu fetele, cu păluga şi cu celelalte. Vreau să le mulţumesc celor din familia mea, că sunt extraordinari, prietenilor. Vreau să vă spun că am primit şi o scrisoare săptămâna trecută care m-a emoţionat foarte tare, de la bătrânii de la Fair Play, le-am trimis răspuns şi am aflat că scrisoarea mea o ţin în ramă“, a povestit Mazăre.

Fostul edil a dezvăluit condițiile grele din arestul preventiv: „Şi azi dimineaţă auzeam zăvoare, uşi trântite, nu e normal. În momentul în care stai acolo, timpul trece extraordinar de greu. La ora 9 deschide vizeta şi spune cutărescu la DNA, nu ştii în ce dosar eşti chemat, dacă avocaţii au fost anunţaţi, eşti chemat la instanţă fără să ştii. Lipsa de informaţii e terorizantă. Te ia din pat şi urlă ca-n 5 minute să fii gata. Nu este omeneşte. Gardienii au fost impecabili, respectuoşi. Am lăsat acolo suflete chinuite, oameni chinuiţi, poliţişti arestaţi că au luat mită 200 de lei, alţii cu evaziune care era, nu era confirmată“, a mai completat Radu Mazăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.