elena-udrea-arestata

PSD și PNL au transmis opiniei publice că nu vor face scut în fața legii și că vor vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare a Elenei Udrea. 

„Am şi vorbit cu Valeriu Zgonea astăzi. Ceea ce am spus la Congres nu sunt vorbe în vânt. Nu avem nicio ezitare. PSD va vota pentru ridicarea imunităţii parlamentare. Nu cred că putem vota altfel. Am spus destul de limpede, de a avea un comportament fără ezitare în problemele importante. Ori ne hotărâm – şi se pare că am început să ne hotărâm – să fim consecvenţi cu ceea ce spunem şi să facem lucrurile pe care le spunem şi să credem în ceea ce facem, ori o să revenim la stilul vechi de a face politică în care astăzi spui ceva, mâine spui altceva, ai o anumită poziţie într-o anumită situaţie şi o altă poziţie într-o situaţie similară dacă e vorba de altceva. Nu mai putem face compromisuri. Nu avem de gând să facem excepţie pentru nimeni. Eu am mai spus o dată, acum un an: De ce e nevoie de imunitate? Pentru că suntem câteva sute de oameni care avem imunitate faţă de restul milioanelor de români care nu au niciun fel de imunitate sau protecţie în faţa justiţiei”, a declarat Dragnea la Realitatea TV.

De asemenea, PNL a anunțat prin vocea lui Teodor Atanasiu că și liberalii vor vota pentru încuviinţarea cercetării deputatului Elena Udrea.

„Cu siguranţă vom rămâne consecvenţi atitudinii pe care am avut-o în ultimul timp şi vom vota pentru încuviinţarea cercetării. De altfel, aţi văzut că indiferent de apartenenţa politică a parlamentarilor, Partidul Naţional Liberal a votat pentru”, a transmis prim-vicepreşedintele PNL la RFI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.