cexn-al-psd-29-05-5

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare. De asemenea, s-a schimbat data Congresului, de pe 11 octombrie, cum fusese discutat iniţial în Biroul Politic Naţional, pe 18 octombrie.

 „Mergem mai departe”, a declarat premierul Victor Ponta la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Victor Ponta a susținut că opinia majoritară a celor din partid a fost că trebuie continuată guvernarea, pentru că „este o guvernare bună”, pe care nici măcar Opoziţia nu o contestă din punctul de vedere al rezultatelor economice.

Comitetul Executiv Naţional a aprobat şi noul calendar pentru pregătirea Congresului.

Candidaturile vor fi depuse şi înscrise oficial între 21 şi 29 septembrie, urmând o nouă şedinţă a Comitetului Executiv Naţional pe 30 septembrie, pentru aprobarea candidaturilor.

Pe data de 11 octombrie vor fi organizate scrutine în organizaţiile PSD, în baza noului sistem universal de alegere a preşedintelui formaţiunii, când toţi membrii PSD vor vota pentru noul lider.

La Congresul de pe 18 octombrie vor fi alese şi restul funcţiilor din conducerea partidului.

Săptămâna trecută, liderii PSD reuniţi în şedinţa Biroului Politic Naţional au decis ca data Congresului să fie 11 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.