araproiect

În urma tranziţiei de la Google la Alphabet, mulţi oameni au fost curioşi ce se va întâmpla cu Project Ara – smartphone-ul modular.

Au trecut deja câţiva ani de când o echipă de ingineri creativi de la Google au început să lucreze la materializarea primului smartphone modular uşor upgradabil.

În faza de proiect, acesta a fost denumit Project Ara, dar nu avem știm denumirea pe care o va avea în momentul în care va ajunge în magazine.

La începutul anului 2015, pentru prima oară, cei de la Google au demonstrat un prototip funcțional de smartphone modular.

Din păcate, la scurt timp după respectivul eveniment, nu s-a mai auzit nimic în legătură cu evoluţia Project Ara. Au existat nişte zvonuri legate de implementarea unui proiect pilot sub formă de lansare restrânsă a dispozitivului ipotetic în Puerto Rico, dar nici acela nu s-a mai materializat.

Cei de la Google nu au renunţat la idee. Prin intermediul unor tweet-uri noi postate zilele trecute de către contul oficial Project Ara am aflat că se lucrează în continuare la finisarea unui gadget care să poată să fie produs în serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.