p

Luni, 13 iulie 2015, ora 16.30, la Sala Apollo are loc pentru primul antrenament al handbalistelor CSM București.

La antrenament vor fi prezente și ultimele achiziții ale Clubului: Aureliei Brădeanu, jucătoarea română cu cele mai multe prezențe la turneele finale, Line Jorgensen, cel mai bun inter drept de la Campionatul Mondial din anul 2011, Isabelle Gullden, handbalista care a fost desemnată MVP-ul Campionatului European din 2011, având în palmares o medalie de argint (2010) și una de bronz (2014) la Campionatele Europene, precum și croata Jelena Grubišić, care a jucat la două dintre cele mai titrate echipe ale Europei: Krim Ljublijana (Slovenia) și Gyori (Ungaria).

Prezentă în premieră în cea mai valoroasă competiție inter-cluburi din Europa, CSM București a fost repartizată în Grupa D a Ligii Campionilor, alături de Buducnost Podgorica (Muntenegru), IK Savehof (Suedia) și MKS Segros Lublin (Polonia).

„Este o grupă bună, suntem optimişti. Dacă dorim să ajungem în Final Four trebuie să trecem de orice echipă. Vom avea o primă confruntare cu Buducnost la turneul internaţional pe care îl organizăm în august, Bucharest Trophy, şi vom vedea în acel moment care este raportul de forţe”, a declarat directorul general al CSM București, Constantin Căliman.

Buducnost Podgorica este deținătoarea Ligii Campionilor, însă CSM București are șanse mari să îi ia locul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.