ROR55

Premierul Victor Ponta spune că politicienii trebuie să își rezolve problemele politice fără a se folosi de justiție, făcând referire la decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de a respinge ca nefondată plângerea depusă de filiala PNL Cluj împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale dispuse de Parchetul General în cazul șefului Executivului.

„Mă bucur pentru decizia judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție — pur și simplu au arătat încă o dată că politicienii trebuie să-și rezolve problemele politice fără a se folosi de justiție! Sigur că aș putea să depun la rândul meu acum o plângere penală pentru denunț calomnios, dar am lucruri mai importante de făcut decât să îl sancționez pe un oarecare lider PNL Cluj (nu îl știu personal, dar toți cunoscuții mei din Cluj îmi spun că este un clovn față de care Vanghelie e un intelectual rasat).”, a scris Victor Ponta, joi, pe pagina sa de Facebook.

El menționează că, în urma acestei decizii, „rămân însă două lecții pentru PNL (dacă vor să învețe)”:

„Nu mai încerca să folosești justiția ca să-ți suplinești propria impotență politică. Mai devreme sau mai târziu asta este o tactică pierzătoare. Atacurile suburbane la adresa procurorilor care au dat soluția (confirmată azi de judecători) demonstrează încă o dată că PNL „iubește” justiția doar când îi convine. Nu cred că cineva mai are dubii față de ipocrizia și duplicitatea lor!”, a adăugat premierul.

Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, ca nefondată, plângerea depusă de PNL — Filiala Cluj împotriva soluției de neîncepere a urmăririi penale dispuse de Parchetul General în cazul premierului Victor Ponta, reclamat pentru abuz în serviciu, deoarece nu ar fi respectat termenul legal privind organizarea alegerilor parțiale. Decizia este definitivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.