bac

Subiectele de la Limba Română au scos în evidență creativitatea elevilor care au susținut Bacalaureatul 2015. Vă prezentăm mai jos o serie de perle culese din tezele elevilor.

„Notăţiile autorului sunt să ne impresioneze pe noi cititorii dacă om mai fi sau ele pot sa accentueze sau să aplaneze drama dintre cele dou[ personaje.”

„Pe mine sportul nu mă ajuta deoarece după o noapte de băută cu băieţii în cartier nu mai am timp să fac şi sport. La educaţie fizica proful ne-a spus că si relaţiile intime intra in sport deci şi ăsta e un sport.”

„În concluzie toţi ăştia bogataşii fac sport deoarece au bani să meargă pe la tot felul de săli şi saloane.”

„Scriitorul e stingherit în societate se simte ca un frustrat sau poate este şi de aceea vrea sa scrie să se scufunde în necazuri. Viaţa lui e chiar tristă nu poţi judeca un asemenea sensibil.”

„Personajul lui Moromete este personajul central, chiar Tudor Calaraşu participa la acţiune, aveau 10 copii şi o pisică pe Bisisica.”

Sinonim pentru deștepți: neproști, netâmpiți.

Sinonim pentru pomeneste: da de pomana.

„Aici e subiectul greșit, că scriitorii nu au roluri. Scriitorii SCRIU rolurile și le dau la actori. Cei mai proști scriitori fac telenovele cum sunt Suleyman și altele, am uitat.”

„Un enunț cu o locuțiune care conține substantivul „viață”: „Viața, viața, nașpa viață/ Când te scoli de dimineață. Așa îmi venea mie să cânt înainte să vin încoa.”

„Viața e de 2 parale. Viața ar fi magică fără Bac.”

„Fără scriitori viața noastră ar fi mai pustie. Când citim ce scriu ei oamenii mai uită de griji.”

„Eu n-am nici un prieten scriitor, deci în viața mea scriitorii n-au nici un rol.”

„Relația dintre personajele „Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război” este trista pentru că bărbatul plecă la lupta și trebuia să trăiască o ultimă partidă de amor.”

„După cum spune și titlul, Otilia avea o problemă pe care nu putea să o dezlege și nimeni nu putea să-i dea un răspuns la ea.”

„Aglae era cea mai rea babă din tot universul. Și își urmărea doar interesul.”

„Cum nu poți să le ai pe toate, Felix se face doar doctor și Otilia nu-l bagă în seamă pentru că era un amărât.”

„După descrierea autorului Otilia arată bine, dar era fițoasă.”

„Ela era o curvă deoarece s-a combinat cu unul la Odobeşti iar Stefan un frustrat psihopat că suferea dar ce nu mai erau femei în lumea asta?”

„Ion o violează pe Ana pe dupa sobă în timp ce tatso sforaia. O lasă bortoasa şi face un plod apoi ăsta inteligent din fire îi ia pamanturile, şmecher baiat.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.