mircea_cosea_iesirea_greciei_din_zona_euro_ar_avea_consecinte_foarte_graveMii de persoane au manifestat, duminică, în fața Parlamentului din Antena pentru a-i cere premierului Alexis Tsipras să nu cedeze în fața creditorilor internaționali.

Oamenii și-au arătat sprijinul față de premierul grec și i-au transmis să nu accepte măsurile de austeritate cerute de reprezentanții Uniunii Europene.

„Vor să ne umilească, altfel de ce ar insista asupra tuturor acestor măsuri? Nu vom mai tolera această situaţie”, a declarat o fostă profesoară în vârstă de 65 de ani, Yiota Kananakari.

„Oamenii trebuie să spună nu măsurilor iar creditorii trebuie să înţeleagă acest lucru, trebuie să ne asculte”, a spus Fotis Mavroudis, un pensionar în vârstă de 65 de ani. „Cum să se descurce cineva cu 400 de euro pe lună, cu toate taxele, cu toate facturile pe care le avem de plătit?”, a mai spus acesta.

Manifestația din fața Parlamentului din Atena a avut loc cu o zi înaintea de întâlnirea decisivă de la Bruxelles, în cadrul căreia se dorește găsire unor soluții pentru depăşirea impasului care a adus Grecia în fața unui faliment și în situația de a ieși din spațiul european.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.