652__350cb3e8a4bf1

Ministerul Finanţelor Publice a achitat 94 de premii aferente bonurilor câştigătoare la extragerea ocazională din 28 iunie a Loteriei fiscale, în valoare de 135 lei, emise pe 23 mai, invalidând 6 bonuri din cele 100 câştigătoare din cauza unor fapte de natură penală constatate la verificare.

Extragerea ocazională a Loteriei Fiscale de pe 28 iunie a fost organizată pentru bonurile fiscale emise între 29 martie şi 31 mai.

Au fost eligibile pentru câştigarea premiilor persoanele care deţineau unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 23 mai, cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei. Fondul de premiere, de un milion de lei, urma să fie împărţit între cel mult 100 de câştigători.

Cele 100 de bonuri câştigătoare au fost stabilite în cadrul celei de a doua etape de selecţie, extragerea fiind organizată pe 6 august, iar lista câştigătorilor a fost publicată pe site-ul Finanţelor.

„În urma acţiunilor de verificare a autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, au fost invalidate 6 bonuri fiscale, în condiţiile în care au fost constatate împrejurări privind săvârşirea unor fapte de natură penală pentru care au fost sesizate organele penale competente. Din aceste motive, plata celor 6 premii a fost suspendată, în conformitate cu prevederile legale”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Finanțelor Publice.

Astfel, ministerul a achitat 94 de premii în conturile bancare ale câştigătorilor, fiecăruia revenindu-i 8.496 lei net, după reţinerea impozitului pe venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.