liviu-dragnea_2

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat, vineri, la Conferința județeană a PSD Cluj, că dorește să facă echipă în conducerea partidului cu Valeriu Zgonea.

„Astăzi, pe lângă alte mesaje pe care le-am transmis, am vrut să fac o solicitare publică domnului Vasile Dâncu să revină alături de partid, să fie mai activ în a sprijini partidul. Sper să accepte lucrul acesta, pentru că social-democrația are nevoie de Vasile Dâncu. De asemenea, am vrut să anunț astăzi că îmi doresc să fac echipă cu Valeriu Zgonea în conducerea partidului”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a mai menționat că are foarte multă încredere în noua echipă a Partidului Social Democrat care va fi aleasă la congresul partidului.

„Cred foarte mult că această echipă, împreună cu alți colegi pe care îi vom avea alături după alegerea în congres, o să ne ajute să ducem la capăt noul proiect politic al PSD, pentru noul ciclu politic care începe în 2016”, a adăugat președintele interimar al PSD.

Prezent la Conferinţa Judeţeană a PSD Cluj, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat că va fi o onoare să fie preşedinte executiv al PSD dacă va fi ales la Congres.

„Este şi un imbold la muncă pentru o generaţie care a demonstrat că a rămas acasă să construiască o Românie aşa cum ne dorim cu toţii, o Românie europeană, pentru noi toţi”, a spus Zgonea.

Liviu Dragnea a participat, alături de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, la Conferința județeană de alegeri a PSD Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.