dragea

Liviu Dragnea, președintele interimar al Partidului Social Democrat, a anunțat că ia în calcul o respingere a ordonanței privind mărirea salariilor demnitarilor.

„Am urmărit cu atenţie ultimele atitudini, luări de poziţie exprimări cu privire la această ordonanţă care cuprinde mărirea salariilor demnitarilor. Am văzut şi un consilier sau fost consilier,care spunea că Guvernul ar vrea să o retragă, dar nu este lăsat de partid. De asemenea, constat că nu o prea o mai susţine nimeni din cei care au promovat-o şi adoptat-o. Dacă tot o plimbă de la unul la altul şi nu şi-o asumă nimeni atunci o rezolvăm în Parlament şi în Parlament o să propunem respingerea ei ca să închidem acest subiect pentru că deja, dacă niciun beneficiar nu vrea să o folosească, nu are rost să o mai ţinem”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a mai precizat că nu are rost ca ordonanța să fie asumată dacă demnitarii anunță că vor dona banii din salarii.

„Este o constatare. De câte ori am luat o decizie am argumentat-o şi am susţinut-o până la capăt. Nu-mi place această situaţie, dacă nimeni nu o mai susţine, nu îi mai chinuim , o respingem în Parlament”, a subliniat liderul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.