dragnea

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, consideră că în problema refugiaților se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a acestei crize la nivel european, precizând că țara noastră trebuie protejată.

„Am citit comentariile dumneavoastră legate de problema refugiaților. Nu sunt de acord cu toate, însă vă împărtășesc nedumerirea legată de modul absolut ciudat în care aceștia acționează, faptul că majoritatea sunt bărbați tineri, vorbitori de limba engleză, că îi exilează pe cei care nu fac parte din grupurile lor, precum și alte elemente de acest tip care ne dau de gândit.”, a precizat Dragnea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Liderul PSD mai afirmă că întreaga situaţie trebuie să schimbe modul de a acţiona în faţa crizelor în UE și că e important „să nu ne pierdem umanitatea, protejând în același timp România”.

„Diverse țări europene au evitat să gestioneze această criză încercând să o transfere spre alte state. Acest mod de acțiune ne arată că se impune o corecție majoră a mecanismelor de gestionare a crizelor la nivel european. Este important ca noi să nu ne pierdem umanitatea, protejând în același timp România.”, a concluzionat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.