statiunea-mamaia-plaja-1

Asociaţia Litoral-Delta Dunării (ALDD) şi patronatele din turism au anunţat de curând lansarea ediţiei de toamnă a programului ”Litoralul pentru Toţi”, cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc pornind de la 205 lei de persoană pentru şase nopţi de cazare.

Oficialii patronatelor din turism precizează că la această ediţie sunt practicate aceleaşi tarife ca la ediţia de primăvară. Programul se va desfăşura în perioada 31 august-11 octombrie.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopţi/persoană sunt de 205 lei la hotelurile de o stea, fără mic dejun, şi de 235 lei / la un hotel de două stele, ajungând la 265 lei la unităţile de cazare de trei stele.

Pentru turiştii care aleg să stea la un hotel de două stele, varianta cu mic dejun, preţurile ajung la 315 lei de persoană, pentru şase nopţi de cazare, şi merg până la 425 lei la hotelurile de trei stele. Pentru un sejur de şase nopţi cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun, preţul este de 485 lei, respectiv de 605 lei pentru hotelurile de cinci stele.

De asemenea, turiştii beneficiaza de o opţiune suplimentară, varianta All Inclusive, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopţi de persoană ajung la 765 lei la hotelurile de trei stele, 875 lei în cazul hotelurilor de patru stele şi 985 lei pentru all inclusive la unităţile de cinci stele.

În ceea ce priveşte sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediţie (un sejur de şase nopţi de persoană) pornesc de la 159 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun şi ajung la 469 lei la hotelurile de cinci stele, cu mic dejun inclus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.