A fourth round match between Simona Halep and Karolina Pliskova on Stadium 3 at the Indian Wells Tennis Garden in Indian Wells, California on Tuesday, March 17, 2015. (Photo by Grace Donnelly/BNP Paribas Open)

Organizatorii turneului de la Cincinnati au anunţat ora de start a meciului Simona Halep și Kristina Mladenovic, din turul doi. Acesta va începe astăzi la ora 18:00. 

Simona Halep, locul 3 WTA, intră în competiție la Cincinnati împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, în turul II al turneului de categorie Premier 5.

Meciul cu Mladenovic se anunță unul dificil pentru Halep, la ultima lor confruntare, anul acesta în sferturile de finală de la Birmingham, pe iarbă, franțuzoaica obținând victoria cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4).

Simona Halep și Kristina Mladenovic s-au întâlnit de două ori până acum, de fiecare dată fiind învingătoare franțuzoaica.

Turneul de la Ohio are o miză specială pentru Halep: aceasta poate reveni pe locul 2 mondial, chiar înaintea stabilirii capilor de serie pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului, de la US Open. Pentru asta, trebuie să joace finala de la Cincinnati, după ce Maria Sharapova s-a retras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.