calarasi1

Ivan Patzaichin și echipa lui, Rowmania, au organizat, weekend-ul trecut, minifestivaluri pe Dunăre pentru a marca Ziua Internațională a Dunării.

Întreaga manifestare s-a desfășurat sub auspiciul campaniei „Descoperă Rowmania”, lansată în anul 2013, și continuată cu ediția 2015 la Călărași, pe 27 iunie.

Cu acest prilej, locuitorii din zonă și-au petrecut ziua în aer liber, vâslind în canotcile de 10+1 marca PATZAIKIN și chiar s-au format 11 echipe care s-au întrecut în adevărate competiții pe Dunăre.

Câștigătorii concursului: locul I – „Campionii”; locul II – „Tunet”; locul III – „Poliția”.

calarasi2

Photo credits: Florin Rădulescu

calarasi3

Photo credits: Florin Rădulescu

calarasi4

Photo credits: Florin Rădulescu

Deși meteorologii nu au anunțat o prognoză favorabilă pentru ziua de duminică, echipa Rowmania a continuat seria activităților la Giurgiu, unde au participat 27 de echipe la concursul de vâslit pe Dunăre.

Câștigătorii competiției au fost: locul I – „Pescărușii”; locul II – „Dunărea Gostinu” (campionii din anii trecuți); locul III – „Poliția locală”.

Organizatorii anunță că vor continua minifestivalurile pe apă în iulie și august, la Alba-Iulia, Galați și Arad, iar finalul evenimentului va avea loc la Tulcea, pe 28-30 august, în cadrul Festivalului Internațional al Bărcilor cu Vâsle, RowmaniaFest.

giurgiu1

Photo credits: Rowmania

giurgiu2

Photo credits: Rowmania

giurgiu3

Photo credits: Rowmania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.