klaus-iohannis-cotroceni

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj tuturor românilor cu ocazia Zilei Drapelului Național: „am datoria, dar şi privilegiul, de a cere tuturor românilor să preţuiască şi să cinstească Drapelul Naţional”.

Ziua de 26 iunie, Ziua Drapelului Naţional, este pentru toţi românii o sărbătoare de suflet. Drapelul, ca simbol naţional, ne reaminteşte permanent de jertfele înaintaşilor pentru o Românie modernă, stat naţional, suveran, independent, unitar şi indivizibil, partener al Alianţei Nord-Atlantice şi membru de încredere al Uniunii Europene. Tricolorul reprezintă liantul generaţiilor de români care au contribuit la construcția României de astăzi. La rândul nostru, avem responsabilitatea să lăsăm moștenire o Românie mai bună, o națiune cu adevărat puternică.

Tricolorul este simbolul absolut al românilor de pretutindeni. Drapelul Naţional flutură cu mândrie în Europa şi în lume, este purtat cu demnitate de către ostaşii noştri în teatrele de operaţii de pe întregul mapamond şi însoţeşte momentele de bucurie ale victoriilor sportivilor noştri. Cu prilejul acestei sărbători, am datoria, dar şi privilegiul, de a cere tuturor românilor să preţuiască şi să cinstească Drapelul Național.

La mulţi ani, România!

La mulţi ani, Tricolor!”, transmite președintele Iohannis pe site-ul Administrației Prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.