getimage.ashx

Grecia a ajuns în incapacitate de plată internă și externă, însă specialiștii din domeniul turismului sunt de părere că situația economică a acestei țări nu afectează cererile pentru vacanțe.

„Situaţia economică din Grecia nu afectează cererea pentru această destinaţie deosebit de atractivă pentru români şi nu numai. Contractele tuturor touroperatorilor, în general, se întind pe mai mulţi ani şi nu au cum să afecteze sau să pună sub semnul întrebării sejururile turiştilor. În plus, nu trebuie uitat faptul că Grecia este cunoscută pentru ospitalitate şi calitatea deosebită a serviciilor hoteliere şi turistice în ansamblul lor. În consecinţă, cererea turiştilor români, în mod paradoxal, a crescut cu 10% în ultimele două săptămâni, datorită ofertelor speciale ale partenerilor noştrii din Grecia, în special pentru plecările imediate, tip Last Minute”, a declarat Marius Usturoiu pentru Mediafax.

„Sunt convins că destinaţia Grecia a fost şi va rămâne în topul destinaţiilor dorite de turiştii români şi nu numai. Desigur că turiştii nu vor alege să meargă an de an în aceleaşi locaţii, deci principalele opţiuni într-un clasament al destinaţiilor de vară vor fi, în opinia mea, următoarele: litoralul românesc, Grecia, Bulgaria, Turcia şi Spania”, a mai spus Usturoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.