alinag

Alina Gorghiu, copreședintele PNL, a declarat vineri în plenul Parlamentului că a fost o greșeală a PNL să aibă încredere în Victor Ponta și și-a cerut scuze românilor pentru greșeala lor.

„Simt nevoia să cer astăzi scuze în Parlamentul României, locul faptei. Da, a fost o greșeală nesăbuită să avem încredere în acest premier și o greșeală a PNL. Nu am crezut niciodată că un om tânăr poate să meargă să desființeze dreptul de vot al românilor. Eu le cer scuze, dle prim-ministru, fiindcă v-am ajutat să deveniți ceea ce sunteți astăzi și cred că este cazul să vă cereți scuze și dvs pentru români, pentru cei cărora le-ați blocat dreptul de vot, din țară și din diaspora”, a spus Alina Gorghiu.

Gorghiu a declarat la tribuna Parlamentului că „actualul premier nu mai are nici o legitimitate pentru a rămâne în funcţie. Nu mai are legitimitate politică pentru că a fost invalidat prin vot anul trecut. Nu mai are legitimitate instituţională pentru că nu recunoaşte puterea judecătorească. Nu mai are legitimitate naţională pentru că îi asmute pe români, unii împotriva celorlalţi şi nu mai are nici legitimitate morală, pentru că a fost învestit de o altă majoritate decât cea din prezent”.

„Fac un apel la parlamentarii puterii de a se comporta ca nişte oameni responsabili, nu ca nişte oi închise într-un staul. Acest apel, stimaţi colegi, nu este al meu, eu nu mi-aş permite să vă jignesc, sunt cuvintele domnului Victor Ponta la moţiunea de cenzură din octombrie 2010. Domnule prim-ministru, din păcate, aşa vă raportaţi şi astăzi la Parlament, la colegii dumneavoastră, şi nu doar în cazul acestei moţiuni de cenzură”, a mai adăugat Alina Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.