gk7z8805

Internaționalul român a fost împrumutat de Inter Milano, pentru un sezon, la Bari, ocupanta locului 10 în sezonul precedent al Serie B, anunță Federația Română de Fotbal. 

Tânărul atacant al naţionalei României a semnat oficial actele prin care a fost cedat pentru an la gruparea din eşalonul secund. La Bari, Puşcaş va fi coleg cu un alt român, Ionuţ Rada, ajuns la echipă în sezonul trecut, după un transfer de la CFR Cluj.

În sezonul trecut, Puşcaş a evoluat pentru echipa de seniori a clubului Inter Milano de şapte ori. În campionat a fost folosit de patru ori, cu un total de 67 de minute, în meciul cu Parma fiind chiar titular. În Cupa Italiei, atacantul care a împlinit 19 ani pe 8 aprilie a jucat în două meciuri, fiind integralist în sfertul de finală cu Napoli. Puşcaş a debutat şi în Europa League, acolo unde a intrat pe finalul returului „16”-imilor de finală cu Celtic.

„Am ales Bari pentru că este o echipă importantă unde pot crește. E un club care are un proiect și un obiectiv important: promovarea în Serie A. Cred că e locul potrivit pentru mine să evoluez și să demonstrez prin multă muncă”, a declarat George Puşcaş pentru FRF.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.