gabriel-oprea

Gabriel Oprea a declarat după o întâlnire cu Liviu Dragnea că Victor Ponta a rămas doar premierul României, iar coaliția este condusă de ministrul Rovana Plumb.

„Doamna Rovana Plumb este purtătorul, este preşedinte interimar al PSD, este de fapt liderul acestei coaliţii, PSD fiind cel mai important partid. Spun că este liderul Coaliţiei, iar PSD este principalul partid al Coaliţiei şi este corect ca liderul acestei coaliţii, înainte era domnul Ponta,Victor Ponta este acum doar prim-ministru şi liderul acestei coaliţiei este doamna Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD. Şi nu vă mai spun nimic”, a precizat Oprea.

El a mai spus că s-a întâlnit cu Liviu Dragnea doar pentru a bea un pahar de vin rece și că nu au discutat despre alegerea președintelui interimar al Partidului Social Democrat.

„Domnul Dragnea este prietenul nostru. Am vorbit pentru că Victor Ponta nu a fost la coaliţie, dacă aţi observat şi una din teme de care şi dumneavoastră m-aţi întrebat a fost legată de Codul Fiscal. Am stabilit în coaliţie, în mod înţelept, această coaliţie trebuie să îi întărească autoritatea lui Victor Ponta şi este corect ca primul-ministru să vă răspundă dumneavoastră despre Codul Fiscal. Nu ştiu dacă v-a spus Rovana treaba asta, pentru că am rugat-o eu să vă spună asta, Victor Ponta ca prim-ministru al României trebuie să vă facă o declaraţie despre Codul Fiscal, iar Coaliţia politică care susţine guvernarea o susţine total. Asta am discutat printre altele şi cu Liviu Dragnea”, a concluzionat Gabriel Oprea în fața sediului UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.