page

Toamnă este anotimpul ideal pentru a face mișcare. Vacanță s-a terminat, la fel și weekend-urile prelungite la munte sau la mare, așa că nu vei mai avea nicio scuză să nu îți reînnoiești abonamentul la sală de fitness sau să încerci metode de antrenament noi. Mișcarea constantă te va ajuta să rămâi sănătoasă și în formă pe parcursul sezonului rece.

Cu excepția zilelor ploioase, luna octombrie încă îți mai permite să faci antrenamente în aer liber, precum jogging, mers pe bicicletă sau exerciții cu greutatea corpului, în parc. Vrei să experimentezi? Te poți înscrie la cursuri de aerobic, pilates, kick boxing, dans modern, Zumba, Yoga… iar lista poate continuă. Important este să descoperi ce te motivează: starea ta de sănătate, modul în care se așează hainele pe ține, o vacanță într-o destinație exotică în mijlocul iernii, o nouă relație, orice, poate reprezenta un „declic”!

38876a63-374d-4c4b-8a7a-90a32a9042c6

Un punct de plecare poate fi un echipament de sală atrăgător, în culori vibrante, din materiale cu proprietăți tehnice, potrivite tipului de antrenament pe care îl urmezi. Creată de designerii italieni ai brand-ului Freddy, linia WR.UP Sport are câteva atuuri imbatabile. în primul rând, folosește un material revoluționar, D.I.W.O.® care este special conceput și tratat pentru a păstra pielea uscată și la o temperatură constantă. Această minimizează senzația de frig care apare, atunci când iei o pauză de antrenament, această senzație fiind cauzată de prezența umidității. În al doilea rând, acest material este foarte rezistent la purtări și spălări repetate și nu se deteriorează ușor.

01e3e0e9-b1c1-45cd-b7ff-8db1b069fece
Mai mult, linia WR.UP a fost gândită și concepută în așa fel încât să îți pună în valoare, într-un mod armonios, siluetă și totodată să creeze un efect de „push-up” al posteriorului și coapselor. Prin intermediul unor cusături inteligențe și al croielii inovative, pantalonii susțin și ridica mușchiul fesier și au un efect de strângere a coapselor, urmărind linia naturală a corpului. Un alt detaliu este o bandă de silicon ascunsă la nivelul abdomenului care are că scop remodelarea taliei. De asemenea, pe interiorul pantalonului, se află o membrană subțire, din silicon, care conturează musculatură picioarelor. Prezența în exclusivitate în România în magazinul Sport/Couture din Băneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro, linia WR.UP de la Freddy este disponibilă printr-o paletă cromatică vibrantă sau cu imprimeuri atrăgătoare.

2077162a-db6e-42c8-b40c-621be58d0a01

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.