MAC52_ROYALS_POST01

Elizabeth a II-a, care va deveni, miercuri, monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria Marii Britanii, a fost desemnată cea mai bună regină din toate timpurile, într-un sondaj realizat recent de compania de cercetări de piaţă YouGov, conform dailymail.co.uk.

Regina Elizabeth a II-a a obţinut 27% din voturile exprimate de totalul persoanelor care au participat la acest sondaj, realizat de YouGov pentru The Sunday Times.

queen

Pe locul următor s-a clasat regina Elizabeth I, cu 13%, iar regina Victoria s-a clasat pe poziţia a treia, cu 12% din totalul voturilor.

Elizabeth a II-a va deveni miercuri monarhul cu cea mai îndelungată domnie din regatul britanic. Astfel, regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 89 de ani, va doborî, pe 9 septembrie, recordul istoric stabilit de regina Victoria.

Conform sondajului YouGov, suverana britanică este aproape exact la fel de populară ca în ziua în care a preluat tronul de la tatăl ei, regele George al VI-lea, în 1952.

the-queen_3149138k

Elizabeth a II-a va împlini vârsta de 90 de ani pe 21 aprilie 2016, însă suverana britanică nu a lăsat niciodată să se înţeleagă că ar intenţiona să abdice.

Deşi plănuise iniţial să petreacă ziua de miercuri în cadru privat, regina Elizabeth a II-a a anunţat că îşi va întrerupe vacanţa de pe domeniul său Balmoral pentru a participa la ceremonia de inaugurare a unei noi linii de cale ferată, Borders Railway.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.