elena-udrea

Deputatul Elena Udrea a venit joi dimineață, la Parlament, pentru a citi noul dosar prin care DNA cere ridicarea imunității sale pentru urmărire penală, reținere și arestare preventivă, menționând că nu știe decât detaliile transmise de presă.

„Am văzut doar ce spuneți dumneavoastră, presa. Doar dumneavoastră aveți informații diferite sau interpretări diferite. (…) Mă duc să văd acuzațiile, să văd ce vorbesc, mai ales că din comunicatul DNA n-am înțeles foarte bine despre ce e vorba, despre ce ani, despre ce sume. Nici măcar nu știu pe ce să mă pronunț”, a declarat Elena Udrea.

Deputatul Elena Udrea a ținut să precizeze că îi va fi ușor să citească acest nou dosar cu șapte volume, față de dosarul „Gala Bute”, care are 70.

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a cerut marți Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru noi fapte.

Elena Udrea este acuzată de săvârșirea următoarelor infracțiuni în exercițiul funcției: luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată.

Ședința Comisiei juridice a Camerei Deputaților în care se vor analiza cererile DNA în acest noul dosar al Elenei Udrea va avea loc vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.