dumitru_dragomir_suparat

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir a susținut miercuri că premierul Victor Ponta este cel care l-ar fi dat jos de la conducerea LPF cu ajutorul președinților de cluburi, iar miza ar fi fost vânzarea fără licitație a drepturilor de televizare.

Dumitru Dragomir s-a prezentat miercuri la Curtea de Apel București, unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul în care Dan Voiculescu a fost trimis în judecată pentru șantajarea administratorului RCS&RDS, Ioan Bendei.

În timpul audierii, Dumitru Dragomir a menționat numele lui Victor Ponta printre cei care l-ar fi dat jos de la șefia LPF.

La ieșirea din sala de judecată, Dumitru Dragomir a fost întrebat de ce a menționat numele lui Victor Ponta în sala de judecată.

„Păi ce, nu m-a dat el afară? El și cu încă unul, să nu-i mai dau numele că este la putere tare de tot acum, i-au convins pe președinți să mă curețe și m-au curățat. Interesul era comisionul de la Liga Profesionistă de Fotbal. După cum știți, drepturile de televiziune de la LPF s-au vândut fără licitație acum. O să vedeți că nu o lasă procuratura nici pe asta așa de izbeliște”, a declarat Dumitru Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.