victor-ponta1

Premierul Victor Ponta află vineri dacă poate să părăsească spitalul din Turcia și să se întoarcă la Palatul Victoria.

Liviu Dragnea l-a vizitat pe Ponta în Turcia și a precizat că:„ mâine (vineri), echipa medicală de la spitalul din Istanbul va decide dacă premierul poate să plece sau trebuie să mai rămână acolo. În funcţie de aceasta, premierul va decide dacă va mai prelungi sau nu mandatul de preluare a prerogativelor sale în fruntea Guvernului pentru vicepremierul Gabriel Oprea„, a spus Dragnea.

Dragnea a mai spus că perioada post-operatorie ar putea durata câteva săptămâni și că există posibilitatea ca mandatul lui Gabriel Oprea să fie prelungit și să mai rămână câteva săptămâni în fruntea Guvernului.

Este o variantă (perioada de trei-patru săptămâni de inactivitate -n.r.), dar nu ştie nimeni cum va fi recuperarea, pentru că operaţia, fiind mai complicată decât s-a prevăzut iniţial, şi recuperarea este mult mai grea. A fost o operaţie extrem de complicată, practic genunchiul a fost distrus complet, şi ligamente, şi menisc. În funcţie de ce vor recomanda medicii – dacă se poate deplasa, dacă poate să meargă – în funcţie de asta va fi şi în activitate sau nu. Tot în funcţie de asta, va fi şi o prelungire sau nu a mandatului vicepremierului Gabriel Oprea”, a mai adaugat Dragnea.

Premierul Victor Ponta este internat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde a fost operat la genunchiul stâng.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.