harry.coleman

Prinţul Harry va împlini peste câteva zile 30 de ani şi se pare că şi-a găsit o nouă iubită, care nu este însă şi pe placul familiei sale.

Cea care i-a trezit interesul prinţului este actriţa britanică Jenna Coleman, în vârstă de 29 de ani, pe care Harry a cunoscut-o în primăvara acestui an.

jenna-coleman-at-the-glastonbury-festival-in-england-june-2015_5

Harry s-ar fi îndrăgostit imediat de frumoasa Jenna cu care ar fi păstrat legătura, în ciuda numeroaselor angajamente şi călătorii pe care le-a avut în aceasta vară.

Conform revistei Star Magazine, Kate şi William, care au fost mereu alături de Harry, nu îl susţin însă şi acum, nefind de acord cu această relaţie.

Cunoscută pentru rolul din serialul „Doctor Who”, Jenna Coleman are un trecut care nu poate fi acceptat de familia regală. Ea a pozat topless şi a fost protagonista unor scene de sex şi nu pare să vrea să renunţe la anumite roluri doar pentru a fi pe placul familiei regale.

Harry şi Jenna ar putea totuşi să aibă o şansă, ţinând cont că şi Kate Middleton este o fată obişnuită, iar în Suedia, Prinţul Carl Philip s-a căsătorit anul acesta cu Sofia Hellqvist, o fostă vedetă de reality show.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.