Melbourne

Melbourne, capitala statului australian Victoria, conduce, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, topul orașelor cu cea mai bună calitate de viață realizat de Economist Intelligence Unit’s după analizarea situației din 140 de orașe ale lumii.

Clasamentul a fost întocmit în funcție de 100 de parametri din domenii precum sistemul sanitar, educația, siguranța străzii, mediul înconjurător, cultura și infrastructura, iar Melbourne a primit un scor de 97,5 dintr-un maxim posibil de 100, conform Agerpres.

Office-Locations---Melbourne

Melbourne este situat pe Râul Yarra în apropiere de vărsarea sa în golful Portului Phillip. Aglomerarea urbană se întinde pe 70 de km de la nord la sud și pe 50 de km de la est la vest.

Melbourne-_skyline_river_

Melbourne a fost fondat în 1835 de către John Batman și John Pascoe Fawkner din Tasmania, și denumit după primul ministru britanic de la acea vreme, Lordul Melbourne.

Melbourne este o arhiepiscopie catolică și anglicană, în care se dezvoltă industria petrolieră și cea producătoare de mașini.

Balloons_cs

Melbourne este un centru modern, multicultural și vibrant, cu nivelul de trai foarte ridicat, oferind diverse atracții și activități tot anul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.