de-ce-un-infarct-este-urmat-de-un-altul-13999117

Doctorul american naturist, Christopher, a susținut în cei 35 de ani de practică ai săi că nu a pierdut niciun pacient din cauza atacului de cord. Care este secretul? O rețetă specială care conține ardei iute, relatează Organic Health.

Pentru a opri un atac de cord, urmează rețeta acestui doctor:

Puneți o linguriță de pulbere de ardei iute într-o cană cu apă, amestecați și beți 5-10 picături. Dacă starea nu se îmbunătățește în 5 minute trebuie să mai beți încă 5-10 picături.

ardei_iute_1

De ce ardeiul iute? Acesta controlează ritmul cardiac și ajută la ducerea sângelui prin părțile cele mai importante ale corpului. În acest caz, buna circulație este restabilită. Cea mai importantă parte a acestui lucru este că ajută la o recuperare rapidă.

Ardeiul roșu iute, s-a dovedit a reduce nivelul colesterolului din sânge, a trigliceridelor și agregarea plachetară, crescând în același timp capacitatea organismului de a dizolva fibrina, o substanță cu rol important în formarea cheagurilor de sânge.

Oamenii care consumă din belșug ardei iute, au șanse mai mici de a face atac de cord, accident vascular cerebral sau embolie pulmonară.

Problemele cardiace sunt imprevizibile și atunci când apar sunt extrem de periculoase. Bolile cardiovasculare ucid mai multe vieți decât toate formele de cancer combinate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.