DSC_2241

CSM Bucureşti şi-a prezentat marţi seara, la Clubul Diplomatic din Capitală, cele două echipe de elită ale secției de handbal, feminin și masculin, cu care va ataca noul sezon competițional. Pe lângă trofeele interne, CSMB vizează şi un parcurs cât mai lung în cupele europene, cu un Final 4 în Liga Campionilor la feminin și o prezență în grupele Cupei EHF la masculin. 

Gala a fost una de ținută, la propriu și la figurat. Cadrul asigurat de Clubul Diplomatic s-a potrivit perfect cu rochiile de seară în care și-au făcut apariția jucătoarele de la CSM București. Cu ajutorul designerului Clara Rotescu, fetele au fost strălucitoare, așa cum le stă bine unor campioane. Băieții au fost îmbrăcați casual.
După cuvântul de deschidere al directorului general al CSM București, prof. Constantin Căliman, rostit în fața asistenței formate din membri ai Consiliului General al Municipiului București, reprezentanți ai FR de Handbal, suporteri și jurnaliști, sportivii și sportivele au fost prezentați într-o formulă mixată, un băiat – o fată.

DSC_2195

Foto: Mihai Enache

Cristina Vărzaru: „Avem o echipă senzaţională din punctul meu de vedere şi dacă o să rămânem sănătoase sunt convinsă că suntem capabile să facem lucruri frumoase”.

Oana Manea: „După o prezentare atât de frumoasă ne dorim şi un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor. Pentru asta ne-am strâns, pentru asta s-a format această echipă”.

Marius Stavrositu: „Aşteptările sunt destul de mari, atât la feminin cât şi la masculin. Dacă anul trecut am terminat pe locul 2, sezonul acesta ar trebui să ne batem la titlu. La masculin sunt cel puţin 5 echipe care se bat la titlu, la feminin e cam clară treaba, va fi tot o dispută între CSM şi HCM Baia Mare”.

DSC_2357

Foto: Mihai Enache

Fetele au programată pe 19 Supercupa României, urmând ca de a doua zi să intre în competiția „Bucharest Trophy 2015” (20-23 august). Pe 23 august începe și Liga Națională masculină, băieții urmând să se deplaseze în prima etapă la Timișoara, pentru meciul cu Politehnica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.