Crin Antonescu, fostul președinte al PNL, a declarat că nu va participa la votul din Parlament pentru numirea lui Mihai – Răzvan Ungureanu la șefia SIE. Senatorul a subliniat că el a crezut într-un alt mod de a face politică și că vrea să se mai poată uita în oglindă.

„Sunt lucruri simple care pentru mine sunt de neclintit. În acest caz, preşedintele României are dreptul să facă ce propunere doreşte şi nici nu este într-o situaţie foarte delicată făcând această propunere. De asemenea, este dreptul oricărui partid, în speţă PNL, de a lua decizii de vot şi de a lua sancţiuni disciplinare când aceste decizii nu sunt respectate de către membrii de partid. Dar este dreptul meu individual de senator să mă pot privi în oglindă. Decizia mea este destul de clară, destul de discretă. Eu nu pot vota această propunere”, a afirmat Crin Antonescu.

Antonescu a mai spus că această „este o poziţie strict individuală, nu am discutat cu alţi colegi şi nu cred că vor fi probleme la vot din partea liberalilor. Probabil că vor vota această propunere, unii fără prea mare plăcere. Eu nu am glumit şi când am făcut politică am crezut în lucrurile pe care le-am spus”.

PNL a anunţat că va vota favorabil pentru nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informații Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.