11406836_796407233788416_1619050508799705030_n

La scurt timp după ce Casa Regală a anunţat oficial că îi retrage titlul de „Principe al României” lui Nicoale, dar și calificativul de „Alteță Regală”, acesta a făcut o schimbare neaşteptată pe pagina sa de Facebook.

După ce consilierul Casei Regale a declarat că Nicolae a avut implicări în sportul de performanță, activități private ce nu concordă cu activitatea de moștenitor, nepotul regelui şi-a schimbat fotografia de profil, alegând o imagine în care este îmbrăcat în echipament sportiv, dar un aspect iese în evidenţă: de data aceasta a notat în descrierea fotografiei numele său: Nicholas Michael Medforth-Mills. A se remarca numele de Nicholas, şi nu Nicolae.

Pe pagina sa de Facebook a fost publicată şi declaraţia integrală a consilierului Ioan Luca Vlad, în care se menţionează posibilul motiv al excluderii lui Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.

Casa Regală a emis un comunicat: ”Reamintim că în ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de Principe al României și calificativul de Alteță Regală”.

De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României.

Păstrând aceeași afecțiune nepotului său, ”Regele Mihai nădăjduiește că Nicolae va găsi, în anii viitori, un fel potrivit de a-și servi idealurile și de a folosi calitățile cu care Dumnezeu l-a înzestrat.”, se arată în comunicat.

Nicolae are multe preocupări interesante. Este ciclist, ecologist și susținător al lecturii în rândul copiilor, așa cum reiese din postările sale de pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.