alina_gorghiu_eskape

Liberalii vor propune crearea unei comisii parlamentare de anchetă care să analizeze construirea segmentului de autostradă Sibiu-Orăștie, a anunțat joi copreședintele PNL Alina Gorghiu.

„Cineva trebuie să răspundă pentru o lucrare făcută în bătaie de joc, finalizată doar pentru a da ocazia unora să taie o panglică electorală. Noile informații arată că ceea ce a fost prezentat public drept ‘fisuri superficiale’ la nivelul unor segmente din această autostradă reprezintă, de fapt, crăpături profunde, iar în loc de ‘reparații’ au fost necesare, de fapt, demolarea și reconstruirea acestor porțiuni”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susține că infrastructura este „marele eșec” al Guvernului.

„Mă întreb dacă PSD ar avea ceva de obiectat la o analiză serioasă, pentru că Infrastructura este marele eșec al Guvernului. Campion al recordurilor negative, anul acesta Guvernul a reuşit performanța de a închide mai mulți kilometri decât a inaugurat – 22 de km închiși față de 13, inaugurați”, a precizat Alina Gorghiu.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România a impus constructorului autostrăzii Orăștie-Sibiu, Salini Impregilo, să refacă porțiunea de 200 — 300 de metri din corpul de autostradă unde au apărut degradările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.