alina-gorghiu-1280x832

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că liberalii trebuie să rămână „modești și solidari cu cetățenii, curajoși în fața adversarilor politici și uniți în interiorul partidului”.

„Le mulțumim celor care au încredere în PNL! Chiar dacă suntem pe primul loc în preferințele românilor, știm că nu sondajele câștigă încrederea oamenilor, ci echipa și programele pe care le prezentăm. Liberalii trebuie să rămână modești și solidari cu cetățenii, curajoși în fața adversarilor politici și uniți în interiorul partidului”, a scris Alina Gorghiu, joi, pe pagina sa de Facebook.

Reacția acesteia vine după ce INSCOP a prezentat o cercetare potrivit căreia PNL conduce în intenția de vot la parlamentare, urmat de PSD și UNPR.

„Noul PNL conduce în intenția de vot a românilor cu 42% (față de 44,5% în iulie și 44,7% în aprilie). Pe locul al doilea se situează PSD cu 35% dintre opțiuni (37,1% în iulie și 39,1% în aprilie). Pe poziția a treia se clasează UNPR cu 5,1% intenție de vot, formațiunea progresistă fiind pentru prima dată măsurată separat de PSD. Poziția a patra este ocupată de UDMR cu 5% din intențiile de vot (5,1% în iulie și 5,2% în aprilie)”, conform unui comunicat al INSCOP remis joi presei.

1 COMENTARIU

  1. A luat-o pe arătură asta? Păi, cum să rămână solitari cu cetăţenii Blaga, Olteanu, Predoiu,, Boc, Roberta Anastase, Boagiu, Videanu, Berceanu, Macovei, Falcă, Ialomiţeanu şi alţi ciumaţi portocalii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.