gorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu cataloghează guvernarea drept o „caroserie ruginită” și susține că cifrele „necosmetizate” arată eșecul Executivului condus de Victor Ponta în toate domeniile.

„Propaganda prim-ministrului luptă cu toate armele și pe toate canalele să ne arate cât de bine guvernează PSD. La o analiza mai atentă, cifrele necosmetizate arată eșecul guvernării în toate domeniile majore”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Copreședintele PNL susține că numărul salariaților a scăzut cu 205.000 de oameni față de începutul anului, fiind în prezent de 6,076 milioane, potrivit INS.

„Promisiunile neonorate acționează ca într-un cerc vicios: printre angajamentele Guvernului se numărau o serie de măsuri pentru stimularea angajării tinerilor și a persoanelor de peste 45 de ani, uitate, însă, pe hârtie. Printre acestea — scutirea (suportarea de la bugetul de stat), pentru o perioadă de 1 an, a contribuțiilor sociale datorate de angajatori în cazul angajării cu contract de muncă a tinerilor cu vârsta sub 25 de ani și a persoanelor cu vârsta mai mare de 45 de ani. De remarcat este că România are o rată a șomajului în rândul tinerilor cu vârste de sub 25 de ani peste media europeană de 22,2%. Este doar un aspect al unei guvernări căreia, dacă îi dai la o parte vopseaua (sunt câteva straturi bune!), descoperi aceeași caroserie ruginită”, menționează liderul PNL, Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu sublinează că un guvern liberal va stimula angajările prin reducerea fiscalității pe muncă, arătând că PNL propune generalizarea cotei unice de 16% pentru toate tipurile de taxe și impozite, astfel încât taxarea muncii va scădea de la 42% la 32%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.