google-nexus-WhatsApp

Aplicația WhatsApp s-a dezvoltat enorm de când a fost cumpărată de Facebook, în 2014. Fondatorul aplicației, Jan Koum, a anunțat pe contul său de Facebook faptul că serviciul de mesagerie a atins pragul de 900 de utilizatori activi pe lună.

Potrivit celor de la Engadget, pe vremea când a fost cumpărat de Zuckerberg, pentru 19 miliarde de dolari, WhatsApp era folosită de doar 450 de milioane de utilizatori în fiecare lună.

Asta înseamnă că aplicația a crescut cu 100 de milioane de utilizatori în mai puţin de cinci luni. Acest număr nu este departe de cel înregistrat de Facebook, care din iunie 2015 a anunţat un număr de 1,49 miliarde de utilizatori activi.

Dacă ar fi să comparăm, aplicaţia proprie de mesagerie a Facebook a atins 700 de milioane de utilizatori în luna iunie, pe fondul creării unei aplicaţii separate de cea a Facebook.

Aplicaţia Facebook Messenger a fost instalată de mai mult de un miliard de ori pe dispozitivele Android, aşa că noul număr al utilizatorilor nu este deloc surprinzător.

Evoluţia WhatsApp a fost una extrem de pozitivă şi datorită actualizărilor şi îmbunătăţirilor permanente de care aplicaţia a beneficiat.

Utilizatorii WhatsApp pot acum să stocheze conversaţiile pe Google Drive. De asemenea, a fost introdusă funcţia de apelare vocală şi multe alte funcţii care au contribuit la această creştere masivă pe care a înregistrat-o aplicaţia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.