dna_29001800

UPDATE

Adjunctul Poliției Capitalei, Roberto Ababei, a fost reținut, miercuri seară, de procurorii DNA într-un dosar de trafic de influență, și va fi prezentat joi Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, Roberto Ababei, a fost dus la Direcția Națională Anticorupție, miercuri, fiind suspectat că a luat mită 10.000 de euro de la administratorii unei firme care fusese controlată, promiţând că va interveni în sprijinul acestora la poliţişti de la Economic, conform unor surse judiciare.

Sursele judiciare au declarat, pentru Mediafax, că adjunctul şefului Poliţiei Capitalei, comisarul şef Roberto Ştefan Ababei, a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie însoţit de anchetatori, fiind citat pentru a fi audiat într-un dosar în care este suspectat de trafic de influenţă.

Conform surselor citate, Roberto Ababei ar fi primit, în perioada iulie-august, aproximativ 10.000 de euro de la doi administratori ai unei firme care fuseseră controlaţi de poliţişti de la Economic. Roberto Ababei le-ar fi promis administratorilor că va interveni în sprijinul lor la poliţişti de la Economic.

Roberto Ababei este director general adjunct al Poliţiei Capitalei din 6 februarie 2013, anterior acesta fiind, din aprilie 2010, şeful Poliţiei Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.