no-smoking--z

Fumatul este nociv pentru sănătate. Suntem cu toții conștienți de acest lucru, dar pentru unii este destul de dificil să renunțe la acest obicei. Mai mult decât atât, chiar dacă vă lăsați de fumat, efectul produs de nicotină în organism va dura ani de zile. Alimentele sănătoase și schimbările stilului de viață pot ajuta la eliminarea nicotinei din organism.

Nicotina provoacă creșterea rapidă a tensiunii arteriale și daune grave la plămâni.

5 alimente care vă vor ajuta să eliminați nicotina din organism:

Broccoli

broccoli-2

Este bogat în vitamina C și B5. Fumatul scade nivelul de vitamina C din organism. Mâncați mai mult broccoli, pentru a ajuta la eliminarea nicotinei din organism.

Portocale

portocale

Sucul de portocale este bogat în vitamina C. Consumul regulat de portocale va stimula metabolismul și vă va elibera de stres.

Sucul de morcovi

Fresh carrot juice. Isolated on white background

Dacă fumați, atunci ar trebui să știți că de fiecare dată când aprindeți o țigară nicotina rămâne în organism timp de trei zile. Nicotina aduce, de asemenea, daune pielii. Sucul de morcov este bun pentru piele, și bogat în vitaminele A, C, K și B, care s-au dovedit a fi eficiente la îndepărtarea din organism a compușilor toxici din țigări.

Spanac

Spanacul-conţine-acid-folic

Spanacul este una dintre cele mai sănătoase legume, deoarece nu este bogat doar în vitamine, dar conține, de asemenea, cantități mari de acid folic.

Fructul de Kiwi

17bd362a09149093ea78e76f9cb69a68

Acest fruct minune vă va ajuta să eliminați nicotina din organism. Kiwi este o sursă bogată de vitamine A, C și E. Când fumați, nivelurile acestor vitamine se reduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.