Viorica Dăncilă: „Adoptăm rectificarea bugetară. Am îndeplinit obligaţia de a cere avizul CSAT”

0
Foto: Guvernul României

Viorica Dăncilă a anunțat, la începutul ședinței de guvern, că a decis să adopte rectificarea bugetară chiar dacă președintele Iohannis nu a dat un aviz favorabil în ședința CSAT.

„Mă aşteptam ca preşedintele să înţeleagă că rectificarea bugetară trebuie aprobată pentru a nu afecta bunul mers al economiei. Mi-aş fi dorit ca acest proiect deosebit de important pentru români să fie rezultatul unui consens între două instituţii importante ale statului – Preşedinţie şi Guvern. Orice situaţie complexă însă are cel puţin o soluţie, iar soluţia aleasă de Guvern este să meargă mai departe cu adoptarea rectificării bugetare”, a spus premierul.

Vă reamintim că șeful statului a decis invitarea Guvernului pentru consultări în data de 6 septembrie, ora 11:30, la Palatul Cotroceni. Consultările vizează clarificarea unor aspecte care țin de rectificarea bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale pentru anul 2018, care constituie probleme urgente și de importanță deosebită, potrivit Administrației Prezidențiale.

Se pare că premierul nu va participa la aceste consultări, pentru că și-a anunțat o vizită oficială în Spania.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here