Videochatul, un job care continuă să atragă publicul feminin

0

Videochatul reprezintă un concept cunoscut de publicul român, fiind un domeniu în plină dezvoltare și la noi. Culmea, astfel de studiouri nu se  direct, dar au reușită. În general în domenii de activitate diverse se tot spune că există deficit de personal, dar iată că în videochat lucrurile merg bine. Cum se explică acest fenomen?

Un proiect de acest gen implică doar public feminin 

Un studio videochat este cu și despre femei, o echipă exclusiv feminină, dar care se adresează desigur publicului masculin. Nu îl vizează cel din țară însă, întrucât șansele de câștig sunt mai mari atunci când este vorba de un public vast, cu potențial economic mare, cum este cel extern.

Puțini știu că cerințele de angajare nu sunt atât de stricte și de multe, ceea ce permite multor tinere să își încerce norocul în domeniu. Ce este însă atipic se referă la cerința legată de disponibilitatea de a lucra în ture văzută ca un avantaj din multe puncte de vedere. De asemenea, acest job presupune a înfrunta un concept vechi, cel de a vedea nuditatea ca un pericol ce atentează la senzualitatea și delicatețea feminină. Cu alte cuvinte, domeniul împarte lumea în două, între cei care susțin nevoia de pudoare și cei care văd prin nuditate o libertate firească.

Videochatul oferă motive favorabile pentru cele doritoare de câștiguri mai mari, într-un timp scurt

Dacă tot se spune despre românce că sunt femei frumoase, se pare că acestea au învățat să profite pe deplin de acest statut. Decizia de a fi model de videochat este un act de curaj și asumare. Nu rămâne însă nerăsplătit. Sumele ce se pot câștigadin videochat sunt de ordinul sutelor de mii de dolari sau euro. Un astfel de job este cu atât mai încântător, cu cât câștigul se poate realiza destul de rapid.

Încurajând competiţia, progresul, investind în programe de susținere training gratuit, inclusiv cursuri de limbă străină, ședințe de makeup printre altele studiourile au reușit să seteze deja standarde în domeniu. Spre exemplu, au modele premiate pentru performanța lor, lunar sau anual, oferă bonusuri diverse pe parcursul colaborării.

De precizat este că la ora actuală acest domeniu este o industrie ce continuă să se dezvolte. Ca drept urmare există un cadru legal în care studiourile activează – un motiv în plus pentru care doritoarele se simt încurajate să încerce. Constată ulterior că au mai multe șanse ca oricând să atingă și un prag superior capătă experiență, câștigă tot mai mult și dețin astfel echilibrul veniturilor dorite, raportat la un timp scurt.

Studiouri în toată țară

Astfel de studiouri au împânzit toată țara. Atenție însă pentru că nu toate sunt la fel de serioase. Este posibil ca marile studiouri să existe în marile orașe, cu sedii în zone diverse. Pentru a alege unul potrivit, fetele interesate au început să facă o adevărată vânătoare de oferte. Spre exemplu, despre Luxury Studio aud de la cele care au făcut parte din echipă și îl recomandă. Chiar și internetul este o sursă de căutare, pentru a găsi relatări reale ale celor care sunt în cea mai mare măsură să exprime o părere despre un studio anume, adică actuale sau foste angajate.

Desigur că nu le veți găsi la târguri de joburi sau expuse în presă. Totuși există o nișă a internetului ce vizează videochatulşi care poate deveni relevantă pentru începătoare mai ales. Aleg studioul și în funcție de prestigiul acestuia. În ultimii ani,spre exemplu, a apărut și s-a menținut o tendință interesantăcea de organizare a summit-urilor de profil. Studiourile care au demonstrat performanță sunt premiate, câștigând așadar un loc tot mai sus și binemeritat în topul studiourilor din țară.

Este acest job unul de experimentat? Reprezintă o alegere personală care le permite tinerelor interesate să încerce și să decidă să se retragă oricând. Așadar deloc constrânse și mai mult chiar tentate să fie parte din echipa celor care lasă dezinhibitiile de-o parte, fetele aspirante la statutul de model videochat nu sunt puţine deloc. Poate că și cerințele de angajare sunt ceva mai permisive, pentru că nu impun un tipar anume privind aspectul fizic și silueta.

Este clar că româncele sunt femei frumoase, aspect ce a dezvoltat în timp și o oportunitate de a câștiga venituri substanțiale doar din promovarea imaginii. Iată că videochatul este o confirmare în acest sens. 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here