VIDEO| Momentul în care Mirel Palada (PSD) îl lovește pe Mihai Goțiu (USR) la B1 TV

0

Au apărut primele imagini cu momentul în care Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, îl lovește în față pe Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești. În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu… Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a  povestit Mihai Goțiu, potrivit Digi 24.

Mihai Goțiu a fost în această dimineață la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” ca să depună documentele care atestă agresarea sa de către Mirel Palada.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here