VESTE BUNĂ! Românii primesc BONURI de 150 de lei pentru Sărbători

9

Românii primesc o veste excelentă înainte de Sărbători. Angajatorii pot să ofere și anul acesta prime de Crăciun, bonuri de masă cadou și chiar al 13-lea salariu. Stimulentele trebuie să ajungă la români până pe 23 Decembrie. 

Sunt și angajatori care și-au propus să pregătească pachete cu dulciuri sau jucării pentru copiii angajaților și tichete de masă în valoare de 150 de lei pentru cumpărăturile din perioada sărbătorilor.

Cadourile și tichetele cadou oferite de angajatori salariaţilor, cât şi cele oferite în beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Crăciunului, zilei de 1 iunie, Paștelui şi a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, precum şi cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, în măsura în care valoarea acestora pentru fiecare persoană în parte nu depăşeşte 150 lei.

Reprezentanții companiilor spun că acesta este un mod eficient de a recompensa angajatul pentru fidelitate și rezultate bune și de a stimula activitatea acestuia pentru anul următor.

„Tichetele si cardurile cadou sunt  varianta ideala de recompensare a angajatilor si a partenerilor, care imbina flexibilitatea primelor in bani si memorabilitatea cadourilor fizice. Practic, acestea impaca atat nevoia companiilor de eficientizare a bugetelor si simplificare logistica, precum si dorinta angajatilor de a-si alege ei insisi cadouriile pe care si le doresc cu adevarat din cea mai variata retea de magazine partenere din tara», spune Dana Sintejudean, Director General al companiei Edenred in Romania.

Recentele modificari aduse Codului Fiscal nu au afectat regimul tichetelor cadou, acestea pastrandu-si avantajele fiscale atat pentru companii, cat si pentru angajati.

loading...
loading...
loading...
loading...

9 COMENTARII

  1. Angajatorii, care?!! În sănătate nu îmi aduc aminte în 25 de ani să fi primit vreo data prima de crăciun,paste sau alta prima iar al 13 – lea este de domeniul trecutului indepartat, poate or fi luat șefii, restul dă-i dracu ca ei nu au nevoie, nu sunt sărbători și pt ei, sclavii doar cu munca!! Așa am avea si noi sărbători fericite, pun pariu că mulți nici nu le așteaptă cu drag si nici nu au vreo bucurie datorită lipsei financiare!!😔

  2. Va rog sa raspundeti eu stau cu chirie si e foarte greu sa nu ai copilul sanatos e bolnava cu hanticap gradu 1 . Nu am primit o bomboana de la primarie de citi ani are fata boala . Nu pot beneficia si eu de vro prima sau tichete de cadouri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here