Veste bună! Femeile primesc câte 150 de lei cadou de 8 Martie

4

Femeile din România primesc o veste excelentă. O parte dintre angajatori le-ar putea oferi și anul acesta tichete cadou de 8 Martie.

Bonurile ar urmea să fie livrate de pe 8 până pe 10 Martie, iar valoarea lor va fi de 150 de lei.

Cu ocazia zilei de 8 martie, numărul de companii care au optat să acorde salariaţilor tichete cadou a crescut cu 45% în 2017, comparativ cu 2016, iar valorile comandate au crescut cu 38% în 2017 faţă de 2016.

Peste 70% dintre companii aleg să ofere tichete cadou angajaţilor cu ocazia unor evenimente importante din viaţa acestora.

„Acest procent mare de creştere arată, o dată în plus, că avantajele sistemului de tichete valorice, respectiv a celor cu destinaţia de cadou pentru ocazii speciale, sunt considerabile şi luate în calcul de angajatori. Faptul că din ce în ce mai multe companii optează pentru acest instrument de fidelizare a angajaţilor dovedeşte atât dorinţa companiilor de a-şi arăta recunoştinţa faţă de salariaţi, cât şi utilitatea acordării tichetelor cadou, în astfel de ocazii“, este de părere Elena Pap, Director General Up România.

În România, ocaziile cu care se acordă tichete cadou din fondul de salarii sunt evenimentele tradiționale: 8 Martie, Paște, 1 Iunie și Crăciun. Mai nou, a atras atenția angajatorilor și începerea școlilor, a grădinițelor sau a zilelor de naștere sau onomastice ale angajaților.

Astfel de tichete cadou pot fi acordate de către instituțiile private din toate domeniile de activitate și se oferă din bugetul de cheltuieli sociale. Totodată, sunt scutite de contribuțiile patronale și sunt deductibile fiscal în limita a 2% din fondul de salarii.

loading...
loading...
loading...
loading...

4 COMENTARII

  1. Numai pt. angajatii dar pensionarii nu au si parte de nici un drept? Ei nu au muncit nici odata ?s au merita sa fie gazati nu mai sant buni. Imi pare ca spun,,,,asta dar nu m am putut abtine.

  2. da cei care sint asistenti pt handicapati noi sintem buni sa facem lucruri frave si scirboase da un imprumut la banca nu avem voie nu sintem nimic ooooooooo vai de noi ce ne bucuram de ceva zeci de lei amariti si iohanis nici pa astia nu vrea sai dea …………..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here