Un procuror DNA a fost revocat după ce a provocat un accident rutier

0

Pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care aparține și care era condus de procurorul DNA Stoina Eugen.

Accidentul s-a produs astăzi, în București, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate.

Potrivit anchetatorilor, cel care a produs accidentul de circulație este procurorul Stoina Eugen. Acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de șeful de secție. Având în vedere aceste împrejurări, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis în această seară, către Secția pentru Procurori a C.S.M., solicitarea de aviz în vederea revocării domnului Stoina Eugen din funcția de procuror D.N.A., în conformitate cu dispozițiile art. 87 alin. 8 rap. la art. 87 alin. 2 din Legea 304/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare”, transmite Biroul de Presă al DNA.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here