Ultimul răcnet în materie de diete la Hollywood. Ce consuma, mai nou, celebritățile

0

supa-din-legume-800x600-24065

Uitați de sucurile de fructe pe care toți cei interesați de sănătate și fitness le consumau conștiincios de câțiva ani. Hollywoodul, care a lansat moda sucurilor de fructe, a redescoperit acum banala supă și o recomandă cu ardoare pe aceasta.

După ce au recomandat ani de zile sucurile naturale de fructe drept cele mai benefice pentru sănătate, experții în fitness de la Hollywood au descoperit ceva și mai sănătos: supa de legume.

Supa a devenit atât de populară, încât au apărut și magazine care vând doar așa ceva, în sute de variante. Iar clienții nu le cumpără doar fiindcă le este poftă, ci ca să-și detoxifice organismul și să slăbească.

La Hollywood, supa nu e doar un fel de mâncare dintr-o masă mai amplă, ci a devenit baza unor cure de slăbire sau de detoxifiere.

Un asemenea regim include cinci până la opt supe pe zi, calde sau reci, care au în total 1.200 până la 1.500 de calorii. Acest gen de dietă a devenit cunoscută și în România. Multe femei au mărturisit că au slăbit 10-15 kilograme în numai o săptămână. 

„E o masă completă. Am ținut diete cu suc de fructe în trecut și nu reușeam să rezist nici măcar o zi, cu atât mai puțin o săptămână”, povestește o româncă.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here