Trench-ul sărbătorit în estul Mijlociu. Cum îl poartă Elișa Sednaoui?

0

07229d07-9faf-46dc-923b-3d03881ecedd

Casă de modă Burberry a sărbătorit comunitatea creativă a Estului Mijlociu prin intermediul platformei digitale „Art of Trench”. În cadrul acestui proiect peste 30 de personalități din lumea filmului, a artei, designului, sportului, modei, tehnologie digitală, entertainment și business din Emiratele Arabe Unite, Qatar, Kuweit, Bahrian sau din orașele Londra și Los Angeles au fost surprinse purtând trench-ul clasic, britanic.

Printre aceștia s-a aflat actriță, modelul, regizorul și filantropul Elișa Sednaoui (una dintre muzele lui Karl Lagerfeld), animatorul Mohammed Saeed Harib, muzicianul Hamdan Abri, antreprenorii Alămiră Noor Bani Hashim și Buthaina Al Muzrai, artistul Youssef Nabil, jurnalistul libanez Ali Jaber, prezentatoarea TV Raya Abirached, șama și Haya Abu Khadra din Palestina, fondatorul unei galerii de artă Sunny Rahbar, producătorul de film saudit Haifaa Al Mansour, Sheikha Lulu Al Sabah din Kuweit, antreprenorul din Qatar Khalifa Al Misnad, Dana Al Khalifa din Bahrain.

91f413cd-ba14-4283-aa67-5f9d6bb302a7Imaginile realizate în cadrul acestui proiect vor fi disponibile pe conturile Tumblr, Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Pinterest și șină Weibo ale Burberry, dar și pe platforme din estul mijlociu și vor fi promovate printr-o serie de evenimente ce vor prezența povestea din spatele fiecărui portret.

cdb75c85-8405-4dd2-b0ad-ffee10a1ff7c

Platformă „Art of Trench” sărbătorește trench-ul britanic și oamenii care îl poartă, invitând oameni din întreagă lume să încarce pe această on-line fotografii purtând trench-uri. Platformă a fost lansată în 2009 prin intermediul unor fotografii realizate de Scott Schuman (The Sartorialist), are peste 25 de milioane de vizualizări și conține portrete realizate în Brazilia, Chicago, Chengdu, Hong Kong, India, India, Istanbul, Kiev, London, Paris, Seoul, Shanghai, Taipei și Los Angeles.

f39b715a-c326-455e-a360-66e26e9465cfMereu în trend, cu un design versatil, indiferent de gusturile vestimentare, trench-ul este o piesă atemporala care se bucură de aceeași popularitate că în urmă cu o sută de ani, când a fost imaginat de Thomas Burberry, odată cu inventarea materialului impermeabil, numit gabardină. Tocmai de aceea, nu ar trebui să lipsească din garderobă femeilor, oferind o apariție impecabilă, de fiecare data când este purtat. Pe lângă trench-urile din gabardină, în flagship-store-ul din stradă Luterană nr. 4 sunt disponibile trench-uri din gabardină, piele și cașmir în mai multe variante de culori.

bdb25b77-a569-4571-b3be-b7b604cf6624

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here