Trei tineri inspirați au realizat o aplicație care îți găsește cățelul atunci când „fuge de acasă”

0

Trei tineri din Iași au realizat o aplicație care te ajută să-ți găsești animalul de companie dacă se pierde. 

Aplicația „Găsitorii” trebuie instalată pe telefonul mobil, iar cei care doresc să o folosească se pot loga cu un cont de Facebook.

În cazul în care ți-ai pierdut patrupedul, transmiți anunțul prin intermediul aplicației, iar aceasta emite o alertă persoanelor dintr-o anumită zonă la doar câteva minute după ce dispariția a fost anunțată.

Astfel, animalul de companie nu are timp să ajungă foarte departe, iar cei aflați în zonă pot să-l identifice.

„Este o aplicaţie care are rolul de a ajuta în găsirea persoanelor şi animalelor pierdute. În momentul în care mi-am căutat câinele două săptămâni, mi-am dat seama cât de greu este un astfel de proces şi cât de dificil se face. În cele două săptămâni am făcut tot ce se poate face, de la anunţuri pe reţelele de socializare, afişe, flyere, luat legătura cu cât mai multe persoane. Aplicaţia scuteşte foarte mult timp, pentru că se poate da o alertă în foarte scurt timp după pierdere, astfel că persoana sau animalul de companie nu poate ajunge foarte departe“, a transmis „găsitorul” Ciprian Ionescu.

Deocamdată, aplicația „Găsitorii” este disponibilă doar pentru sistemul IOS, însă Găsitorii lucrează și la varianta pentru Android.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here