Top 7 ținute inspirate de DyFashion pentru anul acesta

0

Femeilor le place să fie mereu în centrul atenției. Iar pentru acest lucru, ele apelează la diverse trucuri de înfrumusețare și încearcă să fie mereu în pas cu moda. Culorile îndrăznețe și detaliile ce le scot în evidență toate calitățile feminine sunt mereu cele mai recomandate de specialiști.

Anul 2018 a dat de mult timp startul noilor tendințe. Noile trenduri în ceea ce privește combinarea și accesorizarea corespunzătoare a ținutelor trimit cât mai multe doamne și domnișoare să colinde cele mai de lux magazine.

Culorile insipide și simple, cu siguranță nu vor fi cele mai în vogă anul acesta. Contrastele puternice aduse de nuanțe irezistibil de vesele vor triumfa în toate ținutele femeilor.

Cu ajutorul articolelor vestimentare puse la dispoziție de www.dyfashion.ro, vom prezenta care sunt combinațiile cele mai în trend în această perioadă. Indiferent, că aveți nevoie doar de ținute office sau vreți să mergeți la plajă, ori evenimentele de seară vor fi numeroase vara aceasta, existența unor reguli impuse de modă sunt obligatoriu de respectat.

  1. Blugii rămân la fel de importanți în garderoba oricărei doamne sau domnișoare la fel cum a fost dintotdeauna. Însă aspectul lor lejer cu rupturi sau spintecaturi nu va mai fi purtat. Stiliștii recomandă anul acesta jeanșii eleganți care se caracterizează prin rafinament și aduc o imagine sofisticată celei care îi poartă. Acest an se dorește a fi unul cu foarte mult bun gust, unde feminitatea să fie evidențiată într-o manieră cât mai decentă și stilată. Culorile pentru care se va opta vor fi cu tente ușor mai închise ce pot duce, în special, spre indigo.

2. Culoarea galbenă este printre preferate. Acel suflu fresh adus de o culoare care sugerează prospețimea citricelor va înviora imaginea perfect. Tonurile de galben pot fi combinate foarte bine între ele, redând o ținută monocromatică, dar, de asemenea, poate varia cu numeroase alte culori. Inspirația vă poate îndruma către asocieri uimitoare care să se potrivească foarte bine și cu personalitatea voastră.

3. Pantofii care sunt foarte dureroși sunt eliminați din schema trendurilor ce se poartă anul acesta. Confortul picioarelor este primordial pentru toate doamnele, așa că se va opta pentru pantofii cu tocul mai mic și gros. Acest lucru scapă pe multe femei de purtarea unei perechi de rezervă la ea de anumite dăți când ieșea în oraș. Tocurile pot fi purtate fără nicio problemă sau fără vreun disconfort produs de înălțimea lor. Puteți păși mult mai sigure într-o manieră complet lejeră și fără să încalci vreo regulă a stilului.

4. Stilul cu buline se reîntoarce! În forma lor clasică de figuri negre pe fondul alb vor completa orice ținută banală. Articolele vestimentare în această formă merită investiții consistente deoarece permit combinații cât mai variate și pot fi cuprinse în orice stil casual, dar și cel cu tendințe mai elegante. Cu un aspect distractiv și plin de energie sunt recomandate pentru a înfățișa o imagine tinerească și veselă.

5. Fustele creion sunt cele care se mulează cel mai delicat pe corp. Subțierea taliei și evidențierea formelor cu ajutorul unei fuste creion îți creează o imagine șic, plină de eleganță. Înainte, rolul ei era unul clasic, potrivită la birou și combinată cu o cămașă simplă. Acum, permite asortări mult mai îndrăznețe cu bluze sau cămăși supradimensionale sau chiar cu tricouri sport. Se recomandă a fi purtată oriunde, doar să fie accesorizată corespunzător.

6. Rochiile negre cu detalii tot mai moderne, dar și în forme clasice reprezintă piese de rezistență. Potrivite pentru orice eveniment de zi sau de seară, rochițele negre asigură o eleganță și o seriozitate femeii ce o poartă, încât nu poate fi eliminată din trend foarte mult timp încă. Deși, este o culoare mai sobră, aduce un aspect foarte strălucitor, chiar și fără a fi accesorizată cu nimic.

7. Forma rochiilor trebuie să prezinte cât mai multe inovații, astfel că asimetria și crăpăturile vor avea un rol foarte important. Indiferent de lungimea lor, detaliile trebuie să se regăsească în moduri cât mai noi și cât mai interesante. Lăsate simple pe timp de vară și asortate cu jachete mai scurte când e puțin mai rece vor arată impecabil pentru orice prezență feminină.

Ținutele fresh, care nu vor crea un aspect prea artificial, dar care vor fi combinate într-o manieră cât mai îndrăzneață, vor fi cele mai potrivite anul acesta. De asemenea, confortul trebuie să fie simțit de fiecare femeie în ceaa ce poartă pentru ca atitudinea să fie una cât mai energică în ton cu ceea ce stilul ce îl adoptă.

loading...
loading...
loading...
loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here